TIPO_OFER

ZONAS
VER_MAPA

Perfekt penthouse med takterrasse og havutsikt nær stranden

Inmobiliaria Orotava
  922 336 523
320.000 €
Perfekte eiendommen på det perfekte stedet. Romslig og ny leilighet med et soverom, et bad og en stor terrasse til salgs i den beste plasseringen av øya, World Herritage landsbyen Playa de Mogán, 250 meter fra stranden med nydelig havutsikt og fjellutsikt, med garasje og bod inkludert i prisen. Leiligheten vil bli solgt umøblert som det er sett på bildene av denne avsløringen.
Leiligheten består av en stor stue med gulv til tak vinduer og terrasse tilgang og vakker utsikt, en åpen kjøkkenløsning, bad med dusj, et soverom med vindu til den kjølige og stille siden av bygningen.
Leiligheten har pre-installasjon av air condition og internett, og den har en video-intercom system installert. Prisen inkluderer eksklusiv bruk av takterrassen rett over leiligheten med ca 40 kvadratmeter overflate, mye sol hele dagen og flott utsikt over det omkringliggende landskapet.
Den private garasjeplass og bod ligger i første etasje, med lett tilgang rett fra gaten. Det er en heis i bygningen for å få tilgang til leiligheten og takterrassen.
Bygningen har bare 8 leiligheter, det er ferdigstilt i desember 2019.
Alle butikkene og restaurantene i Puerto Mogán ligger innen rekkevidde til fots.
Leiligheten gir også en utmerket mulighet for investering, da den ligger på residencial bakken og som sådan kan leies ut på korte eller lange vilkoor, kan en leielisens kjøpes.
Våre agenter kan gi deg flere detaljer, ringe oss i dag og gjøre din avtale før denne sjeldne muligheten forsvinner fra markedet!

** Merk:
Prisen inkluderer ikke skatter, saksomkostninger og utgifter til salget, blant annet eiendomsskatten ( tilsvarende 6,5% eller 1% i tilfelle første kjøp, pluss tilsvarende mva-skatt i dette tilfellet ), landregisteravgifter, notarius avgifter og ettersalg Administrasjon.
Informasjonen om eiendommen er gjenstand for mulige feil og ufrivillige endringer.
   ANADIR_FAVORITA
   ANADIR_DESCARTADA
  IMPRIMIR
  ENVIARPROPIEDAD
  PDF
CONTACTO

Når du trykker på knappen "SEND", bekrefter du at du har lest, forstått og akseptert betingelsene i vår personvernpolicy som vises i denne LINK
ENVIAR
CARACTERISTICAS
REFERENCIA 
 ÀTI_1038  
TIPO_OFER 
 Penthouse  
CIUDAD 
 Mogan  
ZONA 
 Mogán, Puerto y Playa de Mogán  
M_UTIES 
 48 m2  
M_CONS 
 62 m2  
GASTOS_COMUNIDAD 
 110 €/  
CONSERVACION 
 Nybyggeri  
HABITACIONES 
 1  
BANOS 
 1  
VISTAS 
 Havutsikt  
 Garaje_Incluido
 Heis
 Innebygget Garderobe
 Forsterket Dør
 Autobuses
 Colegios
SIMULADOR_HIPOTECA
HIPOTECA
INTERES
%
ANOS
ENTRADA
CALCULAR
SITUACION
CERTIFICACION_ENERGETICA
EN_TRAMITES CONSUMO_ENERGIA
kWh/m2 ANO
CONSUMO_KG ANO
SIMILARES
369.000 €
  • 4332-RK
  • 2
  • 2
  • 79.00 Mts

Ático - Mogan (Arguineguín, Loma Dos) , 79.00m2, 2 HABITACIONES, 2 , , .


389.000 €  - 5 %
+ INFO
Diseñado por CRM Inmovilla